Voor nagelbijters

Wil je af van je vervelende en soms pijnlijke gewoonte, dan is het nagelbijters arrangement wellicht een uitkomst voor jou. Bij nagelbijters groeit de nagel sneller dan bij niet nagelbijters. Hierdoor zullen de opvulbehandelingen sneller achter elkaar moeten plaats vinden. Tevens worden er tussen de opvulbehandelingen nog controlebehandelingen ingepland, om te voorkomen dat je door een klein randje of velletje aan de nagelriem geprikkeld wordt om weer te gaan bijten. Het doel van deze behandeling is immers dat je in ruil voor je nagelbijt-gewoonte, mooie en sterke nagels krijgt.

Het arrangement ziet er als volgt uit:

  • Tijdens de 1e afspraak krijgt je een nieuwe set kunstnagels aangebracht.
  • De tweede behandeling is 1 week na het aanbrengen van de kunstnagels. Dit is een controlebezoek waarbij gecontroleerd wordt of er lucht onder de nagels zit en wordt er gekeken hoe snel de nagels groeien. De lucht en eventuele uitgroei wordt bijgevijld.
  • Twee weken na de eerste afspraak volgt een opvulbehandeling. Doordat de nagels groeien, verliest de kunstnagel zijn balans en stevigheid. Tijdens een opvulbehandeling worden de nagels gevijld en opgevuld, waardoor de balans en stevigheid hersteld wordt.
  • De vierde afspraak na 3 weken is wederom een controlebehandeling waarbij alle nagels gecontroleerd worden op lucht en eventuele uitgroei. En indien nodig bijgevijld.
  • Na vier weken volgt weer een opvulbehandeling, waarbij de nagel wordt opgevuld en in model wordt gevijld.
  • De zesde afspraak vindt 5 weken na de eerste afspraak plaats hier worden de nagels weer gecontroleerd op lucht en eventuele uitgroei. En indien aanwezig bijgevijld.
  • De zevende en tevens laatste afspraak is zes weken na het begin van de behandeling. Tijdens deze afspraak worden alle nagels opgevuld en in model gevijld. Ook wordt tijdens deze afspraak samen met je bepaald of (indien gewenst) de opvulbehandelingen 2 wekelijks of 3 wekelijks worden voortgezet.

Bij de eerste afspraak dient de eerste helft van de arrangementskosten te worden voldaan en bij de derde afspraak de tweede helft. Bij voortijdig beëindigen van de behandelingen vindt er geen restitutie van de reeds betaalde arrangementskosten plaats.

(Kijk voor alle prijzen op onze prijslijst)