(Medisch) Pedicure

We hebben verschillende voetverzorgende behandelingen in ons assortiment.

Cosmetische Pedicure 
Model vijlen, nagelriemverzorging, verwijderen eelt, créme aanbrengen & nagels lakken met nagellak.

Medische pedicure*
Diabetische en reumatische voetzorg, eventueel uit te breiden met een cosmetische pedicure dan wordt er een eigen bijdrage berekend (te boeken vanaf 1 april 2023)

Cosmetische Pedicure met Gellak aanbrengen
Model vijlen, nagelriemverzorging, verwijderen eelt,
voetmassage & aanbrengen sopolish/gellak (blijft 6 tot 10 weken zitten)

Gellak aanbrengen zonder Cosmetische Pedicure 

(Kijk voor alle prijzen op onze prijslijst)

 

*Voetverzorging begint met een zorgvuldige analyse over bijvoorbeeld mogelijke ziektebeelden, afwijkingen van de voeten en drukplekken. Vervolgens kiezen wij voor een geschikte behandeling. Constateren wij problemen die buiten onze behandelingsmogelijkheden liggen, dan zullen wij de cliënt doorverwijzen naar een andere behandelaar.
Risicogroepen
De risicogroepen voor voetproblemen zijn diabetes, reuma en spastische patiënten, oudere mensen, demente mensen en mensen met de ziekte van Parkinson. Mensen die vanwege hun beroep (bijvoorbeeld horeca) veel van hun voeten eisen en sporters, hebben deskundige voetverzorging nodig om voetproblemen te voorkomen. Voetproblemen kunnen ook ontstaan als bijwerking van medicijngebruik.
Voetproblemen
Voetproblemen zijn onder meer droge voeten, blaren, overmatig eelt, ingroeiende teennagels, huidschimmels en nagelschimmels, likdoorns, voetwratten, kloven en vergroeiingen.
Vergoedingen
Door het behalen van diverse diploma's en te voldoen aan het kwaliteits register pedicure (KRP) zijn we bevoegd om voor de zorgverzekeraar behandelingen uit te voeren. Vraagt u zich af als u de pedicure behandeling vergoed krijgt? Neem dan contact op met uw huisarts en/of verzekering.